Hurstin kevätmyyjäiset Helsinginkadulla


Tervetuloa kaikki aurinkoiseen tapahtumaan Hurstin Valintaan (Helsinginkatu 19) LAUANTAINA 26.5.2018 alkaen klo.12.00!

Keräämme rahaa työllemme kirpputorin ja huutokaupan merkeissä.

Mukana yllätysvieraita, live-musiikkia sekä maukasta syötävää pientä korvausta vastaan.

Tule ystäväsi kanssa mukaan tekemään löytöjä!

Huutokaupattavat tavarat tulevat myöhemmin julki kuvien kera.


Terveisin
Hurstin väki

Hurstin Uutiset


Olemme viime viikkoina lujasti tehneet töitä saadaksemme vahvistettua taloudellista tilannettamme lähettämällä vetoomuksia Helsingin kaupungille sekä sosiaali- ja terveysministeriölle.

Viimeisten kahden vuoden ajan yksityisten lahjoittajien ja julkisen sektorin taloudellisen tuen määrä on ollut laskussa ja tämä ilmiö on syönyt järjestön varallisuuden, jolla on turvattu avustustoimintamme lahjoitusmäärien vaihtelulta.

Taloudellinen tilanteemme on saanut valtavasti huomiota eri medioissa ja ihmiset ovat suurin joukoin tulleet tukemaan toimintaamme vähävaraisten auttamiseksi.

Tällä hetkellä ilmassa on todella lupaavia ja positiivisia merkkejä, koska poliittiset päättäjät ja vaikuttajat yhdessä median ja yksityisten ihmisten myötävaikutuksella ovat ilmaisseet halunsa ajaa asiaamme ja pyrkivät auttamaan puuttuvan lisärahoituksen hankinnassa toimintamme turvaamiseksi.

Yksityiset ihmiset ja yritykset ovat lähteneet liikkeelle ja antaneet hienon taloudellisen potkun, jolla saamme lisäaikaa kestävämmän tuen varmistamiseksi.

Päivitämme mahdollisuuksien mukaan tilanettamme tälle sivulle.


Alla muutamia linkkejä uutisiin:

26.1.2018 - Apu-lehti
http://www.apu.fi/artikkeli/heikki-hursti-meita-auttajia-syytetaan-leipajonoista

26.1.2018 - MTV3
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/varakkaat-havahtuivat-hurstin-ruoka-avun-tilaan-olemme-elaneet-vuosia-kadesta-suuhun-ehka-tassa-piti-kayda-nain/6745982#gs.U7a0RcQ

23.1.2018 - MTV3
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/heikki-hurstin-ruoka-apu-vaarassa-loppua-parin-kuukauden-sisalla-olkapaalle-taputtelijat-sanovat-etta-yrita-jaksaa/6740634


(c)2017, Kaikki oikeudet pidätetään
Kävijät: 234082