Hurstin Uutiset


Olemme viime viikkoina lujasti tehneet töitä saadaksemme vahvistettua taloudellista tilannettamme lähettämällä vetoomuksia Helsingin kaupungille sekä sosiaali- ja terveysministeriölle.

Viimeisten kahden vuoden ajan yksityisten lahjoittajien ja julkisen sektorin taloudellisen tuen määrä on ollut laskussa ja tämä ilmiö on syönyt järjestön varallisuuden, jolla on turvattu avustustoimintamme lahjoitusmäärien vaihtelulta.

Taloudellinen tilanteemme on saanut valtavasti huomiota eri medioissa ja ihmiset ovat suurin joukoin tulleet tukemaan toimintaamme vähävaraisten auttamiseksi.

Tällä hetkellä ilmassa on todella lupaavia ja positiivisia merkkejä, koska poliittiset päättäjät ja vaikuttajat yhdessä median ja yksityisten ihmisten myötävaikutuksella ovat ilmaisseet halunsa ajaa asiaamme ja pyrkivät auttamaan puuttuvan lisärahoituksen hankinnassa toimintamme turvaamiseksi.

Yksityiset ihmiset ja yritykset ovat lähteneet liikkeelle ja antaneet hienon taloudellisen potkun, jolla saamme lisäaikaa kestävämmän tuen varmistamiseksi.

Päivitämme mahdollisuuksien mukaan tilanettamme tälle sivulle.


Alla muutamia linkkejä uutisiin:

26.1.2018 - Apu-lehti
http://www.apu.fi/artikkeli/heikki-hursti-meita-auttajia-syytetaan-leipajonoista

26.1.2018 - MTV3
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/varakkaat-havahtuivat-hurstin-ruoka-avun-tilaan-olemme-elaneet-vuosia-kadesta-suuhun-ehka-tassa-piti-kayda-nain/6745982#gs.U7a0RcQ

23.1.2018 - MTV3
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/heikki-hurstin-ruoka-apu-vaarassa-loppua-parin-kuukauden-sisalla-olkapaalle-taputtelijat-sanovat-etta-yrita-jaksaa/6740634


(c)2017, Kaikki oikeudet pidätetään
Kävijät: 191534